Emigreren, een hele onderneming. Uw vertrouwde inboedel en kostbare spullen moeten naar een ander land. Voordat u vertrekt moeten al uw spullen worden ingepakt.

Wat voor verhuisdozen heb ik nodig?

De kans is groot dat uw spullen worden vervoerd in een container of in een verhuiswagen voor een periode van enkele dagen of wellicht enkele weken. Het is erg belangrijk om stevige dubbellaags kartonnen verhuisdozen te gebruiken. Op het internet kun je diverse zogeheten autolock verhuisdozen aanschaffen tegen prijzen van rond de € 1,00. Echter zijn deze verhuisdozen niet geschikt voor het vervoer van uw kostbare spullen naar het buitenland.

Wat u nodig heeft zijn dubbellaags kartonnen verhuisdozen van de Verhuisdozen Express. Via deze website kunt u gemakkelijk uw verhuisdozen en verhuismaterialen online bestellen. Het voordeel van deze extra dikke verhuisdozen is dat ze zijn voorzien van een bodem met een dikte van maar liefst 1,4cm dik. Ook zijn deze verhuisdozen prima te stapelen in een container of vrachtwagen.

Deze zogeheten professional verhuisdozen zijn gemaakt van 100% nieuw kraftliner karton, en zijn voorzien van een handige afleverinstructie en 2 stevige handgrepen aan de zijkanten.



Naast verhuisdozen is het ook handig onderstaande verhuismaterialen te gebruiken:

• Noppenfolie ; voor de opvulling van verhuisdozen en bescherming van kostbare spullen
• Inpakpapier ; Handig om uw servies mee te verpakken
• Stoelhoezen ; Bescherm uw dure stoelen tegen vocht en viezigheid
• Matrashoezen ; Wrap uw matras in een hoes, en voorkom viezigheid
• Plakband ; Altijd handig tijdens een verhuizing

Bij de Verhuisdozen Express heten wij u van harte welkom.

Handig om te weten: Uw bestelling wordt altijd gratis thuisbezorgd, ongeacht het bestelbedrag!