Heeft u plannen om internationaal te verhuizen? Of zou u wel eens willen weten wat er allemaal bij komt kijken? Dan is deze webinar wat voor u! Ondanks dat de webinar namens de Belgische verhuispartij Gosseling en Vlamingen in de Wereld wordt gegeven is het voor Nederlanders ook een interessante webinar. De inhoudt van de webinar is namelijk niet Specifiek op België qua regelgeving gericht maar eerder op wat er allemaal komt kijken bij een internationale verhuizing. Houdt er wel rekening mee dat de webinar in het Engels wordt gegeven, gezien de internationale context.

In het webinar wordt er een diepgaand overzicht gegeven van wat er allemaal komt kijken bij een internationale verhuizing. Hierbij komen handige tips aan bod, ervaringen vanuit Gosseling en wordt er antwoord gegeven op vragen als:

  • Wat doen internationale verhuisbedrijven exact?
  • Op welke diensten kan ik rekenen?
  • Welke opties zijn er om mijn inboedel te transporteren?
  • Hoe lang duurt een verhuis van mijn persoonlijke bezittingen?
  • Het prijskaartje van een wereldwijde verhuis: uit welke elementen bestaat mijn prijs juist?
  • Wat zijn belangrijke do’s en dont’s wanneer u internationaal verhuist?
  • Benieuwd naar een aantal tips & tricks van Gosselin collega Quentin die zelf meermaals tussen de continenten verhuisde.

Klik hier om u aan te melden voor de webinar.

webinar internationaal verhuizen

Over Vlamingen in de wereld

Vlamingen in de Wereld wil de brug zijn tussen de uitgeweken Vlamingen en hun naasten, zowel onderling als met de Vlaamse gemeenschap van ‘personen, bedrijven en de overheid’ in België. Zo bevordert de stichting de samenhorigheid van de Vlamingen wereldwijd, hun internationaal denken en doen, en de internationale uitstraling van Vlaanderen.