Op televisie zijn er verschillende programma waarin emigratie aan bod komt. Hierbij ziet u regelmatig dat het mis gaat of dat er veel stress bij komt kijken. Maar hoe gaat het nou werkelijk wanneer een gezin besluit te emigreren? Hoe is het dagelijkse leven op de nieuwe bestemming?

Dat kunt u zien op het YouTube kanaal van Anna en haar gezin! Kijk bijvoorbeeld hoe het gezin omgaat met de corona maatregelen of hoe een kinderfeestje in Spanje er uit ziet.

Zij stuurden mij een bericht of ik hun YouTube kanaal wilde promoten op emigrerenuitnederland.nl:

Hallo wij (Anna 37, Jeroen 34, Djenna 9 en Luka 6) zijn 2 jaar geleden geëmigreerd naar Spanje. Vind je het leuk terug te zien hoe het emigreren voor ons was, onze ervaringen en ons leven nu in Spanje te volgen? Abonneer je dan GRATIS op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/c/Ontspanje. Zet het belletje aan en krijg een melding als er een nieuwe vlog online komt. Groetjes van ons!!