Nederlandse producten online bestellen?

Waar de Nederlander ook heen zal gaan, in veel gevallen worden typisch Hollandse producten zoals hagelslag, stroopwafels en drop nog vaak gemist. Wanneer er familieleden of bekenden langs komen zal er dan ook vaak gevraagd worden om één van deze producten mee te nemen.

Gelukkig leven we nu in het digitale tijdperk en kunnen typisch Nederlandse producten ook online besteld worden. Hier onder een overzicht van een aantal webwinkels met een groot assortiment aan Hollandse producten:

Heimweewinkel.nl

Natuurlijk hoef je geen heimwee te hebben wanneer je deze website bezoekt. In de meeste gevallen zit je prima op je plaats in het buitenland maar soms heb je gewoon trek in zoute drop of een stroopwafel. Heimweewinkel.nl heeft een enorm assortiment aan Nederlandse producten en gaat ook verder dan alleen voedsel. Ook speciale Sinterklaas producten kunnen hier natuurlijk niet ontbreken. Een groot voordeel van Heimweewinkel.nl is dat zij rekening houden met wat er wel in niet ingevoerd mag worden per land. Mag je een product niet importeren, dan zal deze worden uitgesloten na de landkeuze.

Website van Heimweewinke.nlhttps://www.heimweewinkel.nl/

Realdutchfood.com

Een andere webwinkel waar de naam al voldoende zegt is Realdutchfood.com. Deze webwinkel zal snel aan je behoefte voldoen vanwege de makkelijke zoekmachine op de homepage. Ben je op zoek naar drop? Dan type drop dat in de zoekbalk en je zal op een productpagina uitkomen met een ruim assortiment aan Hollandse drop. Op deze website is ook duidelijk te zien hoe zwaar het pakket is wat je bestelt en welke verzendkosten hieraan verbonden zijn. Dus geen grote verrassingen achteraf!

Website van Realdutchfood.comhttp://www.realdutchfood.com/

Dutchexpatshop.com

Naast het bekende assortiment in broodbeleg en typisch Nederlands snoepgoed heeft Dutchexpatshop.com nog veel meer andere producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van ruim 100 verschillende soorten bieren? Of echte Hollandse diepvries snacks! Toch leuk wanneer je lokale vrienden op bezoek hebt en kunt gewoon Hollandse bitterballen voorschotelen. Waarschuw uw gasten wel voor de inhoud die gloeiend heet kan zijn!

Website Dutchexpatshop.nlhttps://www.dutchexpatshop.com

Zo zie je maar overal ter wereld kan je een klein beetje Nederland in huis halen. Dit was slechts een kleine greep online webshops. Wanneer je zoekt op internet zal je er waarschijnlijk nog veel meer vinden die ook allemaal zo hun voordelen hebben.

2 reacties op “Nederlandse producten online bestellen?

  1. Ook bij FoodFromHolland kunt u terecht voor al uw favoriete Hollandse boodschappen. Staat uw product er niet bij? Via ‘voeg een product toe’, kunt u eenvoudig uw favoriete producten toevoegen.
    Zeer scherpe verzendkosten voor Europa.

  2. Bij The Box of Holland (www.theboxofholland.com) vind je veel typisch Nederlandse producten. Natuurlijk stroopwafels, hagelslag & vlokken en drop. Maar ook streekproducten zoals droge worst en Groninger koek zijn erg in trek. En poffertjes, appelstroop en mayonaise. En ga zo maar door. Onze producten zijn zeer gunstig geprijsd. We volgen natuurlijk de ontwikkelingen rond alle feestdagen met speciale producten zoals pepernoten, chocoladeletters en kerstpakketten. Bij ons vind je ook regelmatig nieuwe en unieke producten. Onze pakketten (boxen) worden wereldwijd verzonden. Bestel eenvoudig online, of stuur ons een mail (via de website) met uw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *