De website Stuff Dutch People Like is al wel eens eerder naar voren gekomen op Emigreren uit Nederland en op onze Facebook pagina. Een ideale pagina voor Nederlanders die gaan emigreren of zijn geëmigreerd; het zal mensen vast bekend voor komen, je bent eenmaal gesetteld in je nieuwe land en een aantal dingen vallen je op of irriteren je in je nieuwe land.

Elke cultuur heeft natuurlijk zo zijn eigenaardigheden waar positieve en negatieve kanten aan zitten. Zo hebben wij Nederlanders dat ook, meer dan dat zelfs blijkt uit de website Stuff Dutch People Like. Deze website is opgezet op een manier zoals emigranten naar een nieuwe land zullen kijken, namelijk door iemand die naar Nederland geëmigreerd is.Wat hebben wij er dan aan zal je je misschien afvragen? Voordat er geklaagd wordt over gewoontes in een ander land kan je door middel van Stuff Dutch People Like kijken hoe emigranten over ons denken en over onze gewoonten. Het lijkt mij geen slecht idee om voordat je gaat klagen eerst in de spiegel te kijken aangezien geen enkel land en zijn gewoontes perfect zal zijn 😉

En om te zien hoe er over de Nederlandse gewoontes gedacht wordt hoef je binnenkort niet meer alleen naar de website maar er wordt zelf een boek uitgebracht waarin alles beschreven staat. Voor meer informatie raad ik de Facebook pagina van Stuff Dutch People Like aan:

Boek presentatie Stuff Dutch People Like: 16 November in The American Book Center