Intlmovers.com is er trots op een onderdeel van de viering van de 50ste verjaardag van IAM (International Association of Movers) te zijn. Met ingang van woensdag 10 oktober tot en met zaterdag 13 oktober zal Intlmovers in het Gaylord National Resort & Convention Center in Maryland USA aanwezig zijn op het IAM evenement voor internationale verhuisbedrijven uit de hele wereld. Het aanstaande speciale gouden jubileum evenement zal naar verwachting meer dan 2.000 deelnemers uit meer dan 175 landen trekken. Dit jaar is het thema “vier het verleden – samen vooruit”.

IAM Banner

Het bijwonen van dit bijzondere evenement geeft internationale verhuisbedrijven de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en zakelijke relaties aan te gaan. Dit is het branche-evenement van het jaar die u zal helpen met het verbeteren van uw partnerschappen, het uitbreiden van uw netwerk en het verbeteren professionele relaties.

Intlmovers.com is partners met vele internationale verhuisbedrijven uit de hele wereld. Zij verenigen persoonlijke en zakelijke klanten die op zoek zijn diensten voor internationale verhuizers online. Zij zijn toegewijd aan het blootleggen van nieuwe potentiële klanten voor u en om uw bedrijf direct in contact te brengen met gekwalificeerde nieuwe business leads.

Het enthousiaste team op Intlmovers zal aanwezig zijn deze langverwachte branche-evenement, en zij kijken uit naar uw komst!