Stel je heb je keuze gemaakt, je gaat emigreren uit Nederland en je weet ondertussen ook naar welk land en zelfs het toekomstige droomhuis is al gevonden. Naast het aanvragen van de nodige papieren voor een emigratie moet natuurlijk ook de verhuizing zelf geregeld worden.

Uit ervaring hoor ik van veel mensen dat er grote prijs verschillen zijn tussen de internationale verhuizers. Dit heeft natuurlijk te maken met het type vervoer dat men kiest, ga je verhuizen naar Amerika dan is het sneller om je inboedel over te laten vliegen. Dit is snel maar het kost ook beduidend meer dan wanneer je de inboedel per containerschip over zou laten varen, dat duurt natuurlijk een stuk langer maar het is wel goedkoper.

Gratis offertes ontvangen en vergelijken van internationale verhuisbedrijven

Diensten die je steeds vaker ziet zijn offerte vergelijking websites, via deze websites kan je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor internationale verhuisbedrijven. Deze dienst is vanaf nu ook via Emigreren uit Nederland te gebruiken.

Dit kan door middel van het onderstaande formulier, na een aanvraag nemen internationale verhuisbedrijven persoonlijk contact met je op om de offerte te bespreken. Je kan zelf bepalen of je uiteindelijk kiest voor een offerte of dat je ergens anders een betere deal kan krijgen.Andere verhuisbedrijven die via Google in het oog sprongen:

Mochten er mensen zijn met andere ervaringen of ervaringen over deze sites, je kan altijd reageren.